Kevesebb cukor, több gyümölcs
Fagylalt bűntudat nélkül? Pontosan így van! A Fruitisimónál megújítottuk a receptúrát: gyümölcsös sorbetjeinket és krémes fagylaltjainkat 20%-kal kevesebb cukorral készítjük, miközben még több gyümölcsöt tettünk beléjük. Az eredmény? Semmi kompromisszum – csakis a gyümölcs tiszta íze.
Miért csökkentettük a cukrot?
A cukor nem ellenség – de ha túl sok van belőle, a szervezeted azt mondja: ELÉG. Fáradtságot, energiaingadozást és legyengült immunrendszert okozhat. Mi, a Fruitisimónál, tudjuk, hogy a jó ízhez nem kell rengeteg cukor.
Ezért próbáltuk meg. És tudod mit? Remekül működik! Kevesebb finomított cukor és több gyümölcs – így lettek fagylaltjaink még finomabbak.
1. Azt akarjuk, hogy frissnek érezd magad a fagyi után, ne elnehezültnek
Cukorcsúcs, majd összeomlás? Ez nem a mi stílusunk. A mi fagylaltjaink energiát adnak, nem elaltatnak.
2. A természetes gyümölcscukor sokkal menőbb
Az eper vagy a banán cukra nem ugyanaz, mint a finomított fehér cukor. A gyümölcsből származó cukor rosttal és vitaminokkal érkezik. Igazi win-win!
3. Kevesebb cukor = több hely az igazi íznek
Ha nem a cukor a leghangosabb, akkor előtérbe kerül az igazi gyümölcsíz – édes mangó, savanykás citrom, lédús eper…

Mit találsz minden gombócban?
Minden egyes fagylaltunk egy kis csoda – legyen az gyümölcsös vagy krémes. Mindet úgy alakítottuk, hogy mennyei ízélményt nyújtson, miközben könnyedebb és tisztább, mint valaha. Nincs benne felesleges cukor, nincs pótlék – csakis tiszta öröm.
Gyümölcssorbetek = lédús felfrissülés
Mangó – Csukd be a szemed, és képzeld el a trópusokat. Ilyen a mi mangós sorbetünk! Energia dús egzotikum C-vitaminnal és természetes cukrokkal.
Citrom – Ez a sorbet jobban felébreszt, mint egy reggeli zuhany! Tisztán savanykás, mégis lágy – éppen annyira, hogy felpörget.
Eper – Ki tudna ellenállni az epernek? Ez a fagylalt olyan, mint az első nyári szerelem – édes, felejthetetlen és mindig örömet okoz. Olyan, mint az igazi nyár – bármilyen is az idő odakint.
Krémes fagylaltok = selymesség és őszinte íz
Belga csokoládé – Bűnösen finom, de ésszel. Kevesebb cukor, de több minőségi kakaó, ami tele van magnéziummal. Ez a fagyi jókedvre derít.
Vanília – Selymes, lágy és megnyugtató. Igazi vaníliából készül, nem használunk aromát. A könnyített receptúrának köszönhetően akár minden nap élvezheted – nem terheli meg a testedet és a lelkedet sem.
Pisztácia – Ez nem csak egy fagylalt. Ez egy pisztáciás álom. Igazi pisztáciát használunk, nem mesterséges ízesítőt. Az eredmény? Egy mélyen diós, mégis lágy fagylalt, mint egy felhőcske.
És te melyiket választod ma? Trópusi bombát vagy krémes klasszikust?
Akár a gyümölcsre, akár a csokoládéra szavazol, egy dolog biztos – a Fruitisimónál mindig teljes ízt kapsz, bűntudat nélkül.