Környezetvédelem

ÖKOSTRATÉGIA 2022

_meloun

ÖKO-STRATÉGIÁNK

2018-ban a Fruitisimo úgy döntött, hogy csatlakozik a műanyagok elleni globális küzdelemhez, amely különösen az utóbbi években vált komoly problémává, és hatalmas környezeti terhet jelent.

A Környezetvédelmi Minisztériummal együttműködve mi és számos más nagy márka úgy döntöttünk, hogy csökkentjük a környezetbe kerülő műanyagok mennyiségét.

KÖRNYEZETBARÁT STRATÉGIÁK KÖZELRŐL

100% RPET ANYAG

A Fruitisimo italokhoz készült poharaink és palackjaink környezetbarátabb rPET anyagból készülnek. Ez az újrahasznosított PET, amelyet PET-palackok újrahasznosításával állítanak elő. Csomagolásaink előállításához nincs szükség nyersanyagok kitermelésére, így Önnel együtt takarékoskodunk a természeti erőforrásokkal.

#PALACKOM

A Fruitisimo #PALACKOM palack környezetbarátabb RPET anyagból készült, és újrafelhasználható. Így újra és újra magaddal viheted, és megkímélheted a természetet és a pénztárcádat. Ha saját palackot hozol, 138 HUF kedvezményt kapsz.

ÖKOLÓGIAI PALACK FRUITISIMO

2021-ben megalkottuk új, környezetbarát Fruitisimo palackunkat, amely alkalmas kedvenc friss italaihoz és forró italaihoz. Az üvegpalack tartós boroszilikát üvegből készült, parafa hüvely, amely védi a palackot, ha leesik, és környezetbarát bambuszfedéllel. Ha megvásárolja az üveget, és újra és újra magával viszi, mindig visszatérítjük az árát. 138 HUF kaptam vissza az italból. Igyuk italainkat környezetbarátabb módon és stílusosan. .

ITAL FEDÉL NÉLKÜL

A Fruitisimo összes bárjában lehet WHEY nélkül inni. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy kedvenc italát egy rPET-pohárban fogyasztja, és nem vesz magához más csomagolást - kupakot és szívószálat.

PAPÍR LÁNY

Társadalmilag felelősségteljesebb megközelítésünk következő lépése az volt, hogy a műanyag szívószálakat papír szívószálakra cseréltük. Ha szeretné, higiénikusan csomagolt, kiváló minőségű papír szívószálat is vihet az italához.

ZÖLD ENERGIA

Törődünk azzal, hogy mi történik a természettel, szeretnénk zöldebb módon üzletelni és mérsékelni az éghajlatváltozás hatásait, ezért 2020-ban úgy döntöttünk, hogy termékeinket zöld energiával és kizárólag olyan megújuló forrásokból állítjuk elő, amelyek nem pusztítják a bolygónkat.

Jenečben található Fruitisimo gyártóüzemünkben előállított összes termékünk zöld energiából készül. Ezek a webáruházunkban kapható termékek, valamint a fiókjainkban kínált fagylaltok, friss snackek és desszertek.
A jövőben azt tervezzük, hogy minden fiókunkban bevezetjük a zöld energiát.

CSEH GYÜMÖLCSÖSÖK GYÜMÖLCSE

Támogatjuk a helyi gazdákat. 2021 óta együttműködünk az EKOFRUKT-tal, egy hagyományos cseh gyümölcstermesztővel.
Slany-tól. A gyümölcsöt ökológiai termesztési módszerekkel termesztik, hogy ne szennyezzék a környezetet.