Rólunk

Mi vagyunk a leggyümölcsösebb bár a környékeden

A Fruitisimo

A Fruitisimo a leggyümölcsösebb bár a környékeden. A Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Magyarországon több mint 70 helyszínen található meg, és a hálózat napról napra bővül. Gyümölcsök iránti szenvedélyünkre utaló olaszos hangzású neve ellenére a Fruitisimo cseh vállalkozás. A Fruitisimo márkát legjobban a LIVE WHAT YOU LOVE szlogenje jellemzi, ami egészséges, aktív életmódot, szórakozást, mosolyt és a Fruitisimo tevékenységei iránti szenvedélyt jelent. A Fruitisimo ezt is a saját erősségnek tekinti: „Mi a mi titkos receptünk? Nem gyorsabb turmixgépek vagy nagyobb teljesítményű gyümölcscentrifugák. Az emberekben. Szeretjük, amit csinálunk, és ezt minden látogatásunk alkalmával láthatja.” 

Miben vagyunk mások?

A Fruitisimoban garantáljuk, hogy pultosaink minden vásárláskor INGYEN mosollyal ajándékozzák meg Önt! Zkontrolovat si ho můžeš i na účtence. Pokud tomu tak nebude a úsměv nedostaneš, máš nárok na sezónní drink zdarma jako naši omluvu. Neboj se ozvat!Ezt a nyugtán is ellenőrizheti. Ha ez nem így van, és nem kap egy mosolyt, bocsánatkérésként egy ingyen idényitalra jogosult. Ne féljen felszólalni!

És miért kínál a Fruitisimo MOSOLY GARANCIÁT?

Mert fontosnak tartjuk, hogy a vásárlók nemcsak az ízek, hanem az elmék élményéért is ellátogassanak hozzánk. Azt szeretnénk, ha a Fruitisimoban tett látogatás nem csupán egy vásárlási folyamat lenne, hanem egyúttal kellemes élmény is. Szeretnénk minden nap a LIVE WHAT YOU LOVE szlogen szerint él pultosaink kedves mosolyával jobbá tenni az emberek napját. Egyszerűen többet akarunk nyújtani ügyfeleinknek, mint mások!

„Egy mosoly nem kerül semmibe, de sokat tesz.”

Ne féljen felhívni és igényt tartani a mosolyára a helyszínen, közvetlenül a Fruitisimo gyümölcsbárban. A vásárlások visszamenőlegesen nem reklamálhatók.

LIVE WHAT YOU LOVE

Tudja, miért a mi frissítőink a legjobbak? Nem a jobb turmixgépekről vagy a nagyobb teljesítményű gyümölcscentrifugákról van szó. Az emberekben. Szeretjük, amit csinálunk, és ezt minden alkalommal érezni fogja, amikor ellátogat hozzánk.

Kézzel készített fagylalt

Fagylaltunk friss alapanyagokból készül. A fagylalt minden egyes falatjában élvezheti a friss gyümölcsöt, a tisztességes tejszínt, a ropogós diót vagy a valódi Bourbon vanília aromáját.

Cégtörténet

2000
Honza és Tomáš

Két diák, Honza és Tomáš, külföldi szakmai gyakorlatot végeztek Amerikában, és úgy döntöttek, hogy elhoznak valamit a Cseh Köztársaságba, ami itt egész egyszerűen hiányzott. Az alkalmazottak hozzáállásától kezdve egészen a termékek minőségéig.

2003
Az első Fruitisimo bár

Megnyitottuk az első Fruitisimo bárt Prágában, egyelőre csak fagylaltot árulunk.

2007
Na zdravie

Átlépjük a határt, és már Szlovákiában is jelen vagyunk. Na zdravie!

2014
Mosoly

Elindítottuk a mosolygaranciát.

2014
Rekord

Túlléptük a 40 üzemegységet.

2015
HOME OFFICE Bistro & Coffee

Megnyitjuk első fiókjainkat a HOME OFFICE Bistro & Coffee bisztró-kávézókkal.

2016
Egészségére!

Megnyílik az első magyarországi fiók.

2021
Ünnepelünk...

Nagykorúak lettünk. Az alapításunk óta eltelt 18 évet ünnepeljük.

Fruitisimo partnerek

fruitisimo_symbol_oranz_transparent_pozadi_RGB
*E mezők kitöltése kötelező