A tagság feltételei

A tagság feltételei a klub Fruitisimo

A Fruitisimo klub az ügyfeleknek egyedülálló előnyöket biztosít minden egyes vásárlás alkalmával Magyarország összes Fruitisimo bárjában.

A program résztvevője minden egyes vásárló, aki regisztrálja magát a www.klub.fruitisimo.hu. weboldalán.

A magyar Fruitisimo klub hűségkártya bemutatásakor a vásárlónak a vásárlás összegéből 10 % ÁFA mentes érték kerül leszámításra ún. Fruitiforintok formájában.

A vásárló a Fruitisimo bárban a Fruitiforintok 100%-át felhasználhatja legközelebbi vásárlásának alkalmával.

A Fruitiforintokkal való fizetéskor a vásárlás értékéből további bónusz nem kerül leszámításra. Abban az esetben, ha az ügyfél kredit által nyert Fruitiforintokkal fizet, bónuszként a megfizetett összeg további 10% kerül beszámításra ÁFA nélkül. A Fruitiforintok további kedvezményes akciók esetében sem kerülnek beszámításra.

 

Az ügyfelek on-line bejelentkezéssel a Fruitisimo hűségklubba bármikor ellenőrizhetik számlájuk állapotát.

A kártya elvesztésekor vagy eltulajdonításakor lehetséges annak leblokkolása. Az új kártya kiállítása esetében az ügyfél a hűségszámla „Kártya aktivilása“ kattintásával újraindítja azt.

Az ügyfelek személyes adatainak feldolgozása a cseh Tt. 101/2000 számú törvény értelmében történik. Az adatokhoz való hozzáférés esetében az ügyfél egyetért az adatok belső és marketing célokra történő felhasználásával.

Ennek a hűségprogramnak a működtetője az ARNB k,f.t., melynek székhelye Bratří Dohalských 149/1, Praha – Vysočany, 190 00. A klub által nyújtott előnyök a működtető szabad akaratából kerülnek megvalósításra. A működtető fenntartatja magának a jogot arra, hogy ezeket az előnyöket a hűségklub működése alatt módosíthatja.

Adatvédelmi irányelvek

Személyes adatok feldolgozása
 
• A személyes adatok feldolgozása a 2016/679 / EU rendelet(GDPR) alapján történik.
• A személyes adatok feldolgozása Fruitisimo Klub regisztrációnál olvasható, mely elfogadása szükséges. Ez minden esetben megfelel a fent említett jogi szabályzásoknak.
Üzleti levél
 

• Ha feliratkozik hírleveleinkre, akkor e-mailben küldünk Önnek olyan ajánlatokat, amelyek az Ön igényeihez igazodnak.

• Ha a továbbiakban nem kíván hírlevelet kapni tőlünk, az esetben bármikor leiratkozhat. Munkatársainkkal közvetlenül is kapcsolatba léphet üzleteinkben és kérheti a hírlevélről való leiraktkozást.

• Ha nem nyilatkozik a hírlevelekkel kapcsolatban, akkor nem használjuk az Ön adatait ilyen célokra.

 

Közvetlen reklám

• Az Ön adatait, valamint az automatikusan generált információkat felhasználjuk, hogy hirdetéseink jobban megfeleljenek az Ön érdeklődési körének. Az automatikusan generált adatok olyan információkat tartalmaznak, mint például a kattintások, a weboldalon milyen termékek lettek megtekintve, információk a számítógép és Internet kapcsolatról, az operációs rendszerről, a honlap látogatásának dátuma és ideje, valamint azt is, hogy megnyitották-e a hírleveleket.
 
• Az Önnel kapcsolatos információkat bizalmasan kezeljük, hogy korlátozzuk a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos kockázatokat.

Lépjen kapcsolatba velünk

• A jelen Szabályzattal kapcsolatos bármilyen kérdése, megjegyzése és kérés esetén ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az info@fruitisimo.hu e-mail címen.
 
• Ugyanez érvényes arra az esetre is, ha Ön érdekelt abban, hogy hozzáférjen az Ön által ezen a weboldalon keresztül szerzett információkhoz, vagy javítsa, blokkolja vagy törölje ezeket az adatokat.

Kapcsolat

Fruitisimo Kft.

Váci út 30, 6. emelet
1132 Budapest
Ügyfélkapu: info@fruitisimo.hu
 

Učíme lidi

žít zdravě!

fruitisimo_logo_oranz_transparent_pozadi_RGB

2022 © Fruitisimo. Všechna práva vyhrazena.
Ochrana osobních údajů | Reklamační řád