Új: Halloweenský Pumpkin Monster

Halloween különlegesség!

Sdílej tento článek

Az évnek ez a különleges időszaka kivételes italt hozott. Megvan a legújabb gyöngyszemünk, a Tökszörny! Ezt a titokzatos és varázslatos italt gondosan megalkottuk azoknak, akik imádják az őszi kalandokat és a halloweeni hangulatot. Mit találsz a Pumpkin Monsterben?

A Pumpkin Monster egyesíti a hokkaidói sütőtök erejét, amely gazdag és bársonyos textúrát kölcsönöz az italnak, a kókusztej krémességével, amely titokzatos őszi hangulatba burkolja. Az alma frissítően hat, míg a gyömbér fűszeres csípősséget és meleg érzést ad, amely melegen tart.

És ez még nem minden – a tökszörny a méz édességét, a fahéj izzását és a banán érettségének varázsát kapja. Az eredmény egy olyan ital, amely egyesíti az ősz legjobb ízeit.

Csak október 24-től 2023. november 1-jéig lesz kapható, úgyhogy ne habozz, gyere és élvezd, mielőtt elfogy. Kortyoljon egy kortyot a titokzatosságból a Pumpkin Monsterrel!

Várjuk látogatását és a közös Halloween ünneplést!

Chceš být v obraze?

Přihlas se k odběru newsletteru a každý měsíc dostaneš super novinku...

Mohlo by tě zajímat

ÉLVEZD A TAVASZT

Végre itt a tavasz, és ezzel együtt a könnyű és frissítő italok ideje. A nehéz ételekkel és forró italokkal teli téli hónapok után testünk friss

Učíme lidi

žít zdravě!

fruitisimo_logo_oranz_transparent_pozadi_RGB

Máte námět na článek?

Nebojte se nám ozvat s nějakým pěkným článkem

Napište na: info@fruitisimo.cz

nebo

zavolejte na: 721 123 456