Új: Halloweenský Pumpkin Monster

Halloween különlegesség!

Sdílej tento článek

Az évnek ez a különleges időszaka kivételes italt hozott. Megvan a legújabb gyöngyszemünk, a Tökszörny! Ezt a titokzatos és varázslatos italt gondosan megalkottuk azoknak, akik imádják az őszi kalandokat és a halloweeni hangulatot. Mit találsz a Pumpkin Monsterben?

A Pumpkin Monster egyesíti a hokkaidói sütőtök erejét, amely gazdag és bársonyos textúrát kölcsönöz az italnak, a kókusztej krémességével, amely titokzatos őszi hangulatba burkolja. Az alma frissítően hat, míg a gyömbér fűszeres csípősséget és meleg érzést ad, amely melegen tart.

És ez még nem minden – a tökszörny a méz édességét, a fahéj izzását és a banán érettségének varázsát kapja. Az eredmény egy olyan ital, amely egyesíti az ősz legjobb ízeit.

Csak október 24-től 2023. november 1-jéig lesz kapható, úgyhogy ne habozz, gyere és élvezd, mielőtt elfogy. Kortyoljon egy kortyot a titokzatosságból a Pumpkin Monsterrel!

Várjuk látogatását és a közös Halloween ünneplést!

Chceš být v obraze?

Přihlas se k odběru newsletteru a každý měsíc dostaneš super novinku...

Mohlo by tě zajímat

BLACK FRIDAY -20% KEDVEZMÉNY AZ AJÁNDÉKKÁRTYÁRA

Ezen a pénteken élvezze a szaftos kedvezményekkel teli fekete pénteket. Ajándékozzon szeretteinek karácsonyra egy gyümölcsökkel teli kártyát kedvezményes áron, és kényeztesse őket rendszeres vitaminellátással. Gyümölcskártyát

Jégkrém Lemon

Gyere és élvezd az új Lemon Pie fagylalt ízünket.

Učíme lidi

žít zdravě!

fruitisimo_logo_oranz_transparent_pozadi_RGB

Máte námět na článek?

Nebojte se nám ozvat s nějakým pěkným článkem

Napište na: info@fruitisimo.cz

nebo

zavolejte na: 721 123 456