A GYÜMÖLCS VIBE!

Itt vannak! Mostantól minden gyümölcsbárunkban új szezonális italokat kóstolhatsz meg.

Próbáld ki 4× másképp!

Az őszibarack szerelmeseinek szól a prémium ízű PEACH N' CHILL. Fő összetevője a szívünket erősítő édes őszibarack, amely segít köhögés és az asztma esetén. További összetevő a népszerű mangó, a narancs és az alma.

PEACH N CHILL őszibarack, mangó, narancs, alma
 

Az eperimádók nem fognak csalódni második italunkban, a dupla adag epret tartalmazó VERY STRAWBERRY-ben. Az italban chia magot is találsz, amely jótékony hatással van a szervezetünkre. A narancs és az alma megfelelő frissítő ízt kölcsönöz az italnak. 

VERY STRAWBERRY 2× több eper, narancs, alma, chia mag

Ha karcsú vonalakat szeretnél, álljon meg a harmadik italért, azaz a 0% cukrot tartalmazó JOYA kókuszitalos PLANT POWER-ért. Az ital továbbá őszibarackot, áfonyát és banánt is tartalmaz. Ha nem vágysz édes gyümölcskombinációra, a PLANT POWER a megfelelő választás. 

PLANT POWER őszibarack, áfonya, banán, Joya kókuszital

Az utolsó speciális italunk a táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott, és egy teljes étkezést helyettesíteni képes SMOOTH FOOD. Az italban ugyanis BIO napraforgófehérjét találsz, amellyel kiegészítheted a szükséges fehérjeforrást. Az avokádó és a lenmag egészséges zsírokkal, a fekete ribizli és a narancs pedig C-vitaminnal lát el. 

SMOOTH FOOD - fekete ribizli, spenót, banán, avokádó, BIO napraforgó fehérje, narancs, lenmag

Szóval ne habozz, ugorj be és próbáld ki mindet. Egészségedre!