IMUNIZÉR, CITRUSZKA és GREEN FIT ezek az új limitált szezonális italok, amelyek jelenleg üzleteinkben uralkodnak.

Az IMUNIZÉR italban piros ribizli található, amely a magas C-vitamin tartalmának köszönhetően segít leküzdeni az influenzát vagy a megfázást. A piros ribizli többek között jót tesz a szívnek és csodálatos hatással van a bőrünkre és a hajra. Az italban eper is található, amely vérszegénységnél segít és főként javítja a hangulatunkat. A körte ellátja a szervezetet a szükséges vízzel, ha pedig gyömbérrel iszod, még jobban megerősíted az immunitásodat.

A másik különleges ital, amint azt a neve is sugallja, tele van citrusfélékkel, amiknek köszönhetően egy-kettőre pótolhatod a C-vitamint. A CITRUSZKA grapefruitból – ami növeli a védekezőképességet és csökkenti a koleszterinszintet–, valamint narancsból és citromból készül, amelyek erősítik az immunrendszert és növelik a teljesítményt. Az italt gyömbérrel is kérheted, ami támogatja a légutakat.

Légy fitt a GREEN FIT italunkkal. Az itallal könnyíthetsz a testeden, támogatod az anyagcserédet, ezenfelül számos vitamint és ásványi anyagot is pótolsz.  Az italban uborka, spenót, szárzeller, citrom és alma található. Az uborka a nagy mennyiségű víznek köszönhetően tökéletesen hidratálja a szervezetet, a spenótnak magas a K-vitamin és a kálium tartalma, amely jót tesz az emésztésünknek. A szárzellerrel pedig remekül méregteleníted a szervezeted. Nos mit szólsz, indulhat velünk a fogyás?

 

IMUNIZÉR: piros ribizli, eper, körte, alma, gyömbérrel vagy anélkül

CITRUSZKA: mangó, grapefruit, citrom, narancs, gyömbérrel vagy anélkül

GREEN FIT: uborka, spenót, szárzeller, citrom, alma