Antibacilus a Medicina

Antibacilus a Medicina

 

A külső hőmérséklet lassan esni kezd, hamarosan a mínuszokat látjuk majd a hőmérőn. A téli hónapokban méginkább gondolnod kell az egészségedre és az immunrendszered támogatására. Az új szezonális italok fogyasztásával a baktériumoknak esélyük sem lesz: Antibacilus és Medicina

 

Az Antibacilus fekete ribizliből, ananászból, almából és körtéből készül. A fekete ribizli rengeteg C-vitamint és egyéb hasznos ásványi anyagot tartalmaz. Kevesebb, mint 100 gramm fekete ribizli fogyasztásával már fedezted is a napi C-vitamin bevétel szükségleted. Az ananász egy másik magas C-vitamin tatalmú gyümölcs, továbbá B-vitamin, kálcium, folsav, magnézium és vas forrása is.

 

A Medicina narancs, alma, körte, méz és gyömbér kombinációja. A napi méz bevitel erősíti az immunrendszert, valalmint védi a szervezetet a baktériumoktól és vírusoktól. A gyömbér felmelegíti testünket, gyulladáscsökkentő, segíti az emésztést, ellazítja a légutakat és felveszi a harcot a felső légúti gyulladást okozó vírusok számos csoportjával, beleértve a rhinitist. Naraccsal kiegészülve fedezi a szükséges C-vitamin bevitelt, mely megküzd a kórokozó bacik seregével.