A limitált kiadású szezonális italok itt teljes erővel bírnak!

A limitált kiadású szezonális italok itt teljes erővel bírnak!

A hideg napok lassan távoznak, és a tavasz kezd felébredni, ezért készítettünk nektek egy új, limitált kiadású italt, amely feltölti a szükséges vitaminokat, energiát és mindenképpen kielégíti ízlelőbimbóit. Két gyümölcskülönlegesség közül választhatsz, vagy megtisztíthatod tested egy új növényi itallal, amely spenótot és zellert tartalmaz.

Az alma és a fekete ribizli jóvoltából a BACI-ÖLŐ vitaminitalunkkal, amely nagy arányban tartalmaz C-vitamint, győzedelmeskedsz a bacilusok felett. Az áfonya viszont segít a stresszben, és javítja a látásod is. A datolya és a fahéj kellemes meleg ízt kölcsönöznek az italnak.

A mandarin szerelmesei imádni fogják a MANDARÍNÓ italt. A mandarin gazdag C-vitaminban, folsavban vagy béta-karotinban. Hasznosak az immunitás, az egészség és a ragyogó bőr erősítésében. A mangó rendszeres fogyasztása nagyszerű állapotban tartja hajunkat és bőrünket. A gyömbér remek segítség a megfázás ellen, és az italnak is megfelelő ízt ad.

A RE-STARTER ideális választás a test tisztítására. Zellerszárakat találsz benne, amelyek kiemelkednek magas rosttartalmukkal és balzsamként szolgálnak az emésztőrendszer számára. Édes íze ellenére a mangó alkalmas cukorbetegeknek is és segít a fogyásban. A spenót a legtöbb tápanyaggal és tartósítószerrel büszkélkedhet, miközben a szervezet számára jelentős adag C-vitamint és folsavat biztosít. A citrom és az alma szaftos ízt ad az italnak.